Cégismertető

A Clean Center Kft. fertőtlenítő-és tisztítószerek gyártásával és fejlesztésével a hazai higiénia piac meghatározó szereplője. Közvetve találkozhatsz fertőtlenítő-és tisztítószereinkkel éttermek, vendéglátóegységek, hotelek, óvodák, iskolák, kórházak mosdóiban, konyháiban. Higiéniai termékeink jelen vannak éltedben. Ott vagyunk, mikor kedvenc éttermedben tiszta tányérodra feltálalják vacsorád, mikor egy vendéglátóegységben tiszta üvegpoharadba kitöltik kért italod, vagy mikor megmosod kezed.

Küldetésünk fertőtlenítéssel megelőzni a fertőzéseket. Fertőtlenítőszereinkkel láthatatlan védelmet nyújtunk Neked, családodnak, gyermekeidnek. Tisztítószereinkkel a takarítás folyamatát egyszerűsítjük, rövidítjük, spórolva az időddel, növelve a takarítás hatékonyságát. Célunk biztonságot nyújtani munkahelyeden ahol dolgozol, iskolában, ahol tanulsz, tömegközlekedésen, ahol utazol, közvetett és közvetlen környezetedben. Vegyszereink biztosítják az intézmények gyors és hatékony tisztítását. A takarítás célja nem kizárólag higiénia, a tiszta környezet harmóniát, nyugalmat teremt, amely mind munkavégzés mind az élet számos területén kiemelt fontossággal bír.

Célunk megvalósítása érdekében több, mint 100 saját fejlesztésű termékünkkel vagyunk jelen a higiénia piacán. Helytállásunkat mi sem bizonyítja jobban, mint termékeink életkora. Hiszen legtöbb vegyszerünk már „felnőtt” korba lépett. A hírnevünk alapjául szolgáló "Urania" kétfázisú kézi fertőtlenítő mosogatószerünk egyike volt legelső vegyszereinknek, amely kiválóságának eleget téve a mai napig termékpalettánk élén áll. A csaknem 20 év alatt bizonyította rátermettségét, megfelelt és megfelel az egyre inkább szigorodó törvényi előírásoknak. Többéves fejlesztéseink eredményeként a gépi mosogatás területén is a legjobbnak bizonyultunk, szervizesek kedvencei lettünk. Vegyszereink nem okoznak elváltozást a mosogatógépekben, megfelelő használat esetében a legkevésbé agresszív, de mégis gyors és hatékonyt megoldást szolgálnak a mosogatások során. Termékeink igényekhez való alakításának köszönhetően, amelyet a korábbi években alkalmazott üzletkötői tevékenységünk is szolgált, vegyszereink iránti érdeklődés folyamatos növekedést mutat.

Üzemünk a növekvő igények kielégítése érdekében folyamatos fejlesztési programon megy keresztül. Egyedileg gyártott keverő berendezéseink, gyártósoraink egyedi igényekhez való gyors alkalmazkodást tesznek lehetővé, gyorsaságot, pontosságot, hatékonyságot biztosítanak. Egyidejűleg 20.000 liter terméket tudunk gyártani. Egy 7500, egy 6500, három 2000 literes keverő gépünk, és egy 200 literes gyors-keverőnk áll rendelkezésünkre. A termékek letöltéséért nagy és kis kiszerelésű töltősoraink felelnek. 5-22 literes kiszerelések esetében a nagy, 0,5-1 literes termékek esetében a kis kiszerelésű töltőgép automata üzemmódban tölti a kannákba, flakonokba a vegyszereket, melyek automata címkézése és dátumozása után raktárunkba kapnak átmeneti helyet. Kis kiszerelések esetében a csomagolást is gépek végzik. Termékeink magas minőségét a fordított ozmózis rendszerű, teljesen automata komplett vízkezelő rendszerünknek is köszönhetjük, amely 1000 liter/óra teljesítménnyel kiváló, megközelítőleg. 20 µS (microsiemens) / cm vizet tud előállítani. A berendezés komplett vízkezelő rendszert alkot a mechanikai előszűrővel, a Birm töltetű vastalanítóval, az aktívszén szűrővel, az ikeroszlopos automatai vízlágyítóval, 1000 liter/óra teljesítményű fordított ozmózisos berendezéssel, az UV csírátlanítóval és a 4000 literes puffertartállyal.

Saját, az ISO-val azonos minőségbiztosítási rendszert alakítottunk ki, amelyet 2017-ben az ISO minőségirányítási rendszer bevezetésével tökéletesítettünk. 2017. március 14-től az EN ISO 14001:2015 és az EN ISO:9001:2015 számú szabvány követelményei teljesülnek vállalatunknál. Az üzleti folyamataink szabályozásánál csökkentjük reklamációk számát, úgy termékminőség, mint szállítási pontosság szempontjából. Üzleti és gyártási folyamatainkat saját kézben tartjuk, az esetleges hibákat lehető leggyorsabban kezelése érdekében. A magas minőségi szint elérése és fenntartása céljából a folyamatokba automatizálásuk mellett további ellenőrzési pontokat építünk be.

CRM rendszerünk lehetővé teszi a kereskedelmi folyamatok követését, a folyamatos kapcsolattartást és az információk azonnali elérhetőségét. Partnereink részére kiemelt figyelmet biztosítunk legyen szó e-mailes, telefonos vagy személyes megkeresésekről. Beazonosításukat követően azonnali ügyfélkövetés lehetséges beleértve az érintett forgalmát, kedvezményeit, termékstatisztikáját vagy a valaha felmerült összes kérdését.

Pénzügyeink pontos kezelése és nyilvántartása óriási előnyünk. Partnereink részére online heti pénzügyi értesítőket biztosítunk, támogatva közös munkánk, együttműködésünk. Nyitott számláik online felületen is elérhetőek, amelyeket közvetlenül weboldalunkon tekinthetnek meg.

Készletgazdálkodási rendszerünk sikere a megfelelő készletszint megállapításán alapszik, biztonsági készletünk tartósan nem süllyed a minimális készletszint alá. Gazdálkodási tevékenységünket koordináló üzleti tervünkkel határozzuk meg a különböző készletféleségenkénti összetételt. Készlettervünk az értékesítési tervünkkel való összehangoltságával fogyasztói igényeket vesz figyelembe. Célunk a kapacitás optimális kihasználása, a felesleg elkerülése.

Áruforgalmunk tekintetében a gyors forgási sebesség dominál, így felhalmozódás fogalmát nem ismerjük. Országos viszonteladói hálózatunknak jóvoltából hazánk egész területéről rendelik termékeinket, amelyeket szerződött partnereink teljesítenek. Kiszolgálásunk színvonalát emeli a megrendelések teljesítésének gyorsabb kivitelezése. Minőségbiztosítási szempontok figyelembevételével kizárólag webes felületünkön beérkező rendeléseket dolgozzuk fel, amellyel biztosítjuk vásárlóink, vevőink, partnereink számára a pontosságot, a nyomonkövethetőséget és mindenekelőtt a gyorsaságot. A hivatalos rendelés beérkezését követően egy számla elkészítése kevesebb, mint két percet vesz igénybe (nyomtatással, aláírással együtt). Igény esetében raktárunk előre, raklapra , fóliázva, szállítható állapotba készíti elő az árut. A hozzánk érkező szállítóknak nem kell hosszú ideig sorban állni, várni, míg a számlák elkészülnek. Méretünkhöz képest az egyik legpontosabb vállalat vagyunk, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint partnereink véleménye és referenciáink.

Kézi mosogatás

Mosogatószerek

Fertőtlenítőszerek

Fertőtlenítő mosogatószerek

Ezüsttisztítószer

Tojásfertőtlenítő szer

Gépi mosogatás

Mosogató- és öblítőszerek, adagolók

Gépkarbantartás

Vízlágyítás

Zsíroldás

Zsíroldó szerek

Ápolás

Törlőkendők zsíroldáshoz

Gőzpároló tisztítás

Felülethigiénia

Tisztítószerek

Fertőtlenítőszerek

Törlőkendők

Speciális "folttisztítók"

Gép- és eszközhigiénia

Fertőtlenítőszerek

Törlőkendők

Padlóhigiénia

Kézi felmosószerek

Gépi felmosószerek

Speciális folttisztítók

Habölő

Szaniterhigiénia

Tisztítószerek

Vízkőoldók

Lefolyótisztító, szagtalanító és penészölő

Levegőfrissítők

Szőnyeg- és kárpithigiénia

Szőnyeg- és kárpittisztítók

Fertőtlenítőszer

Speciális "folttisztítók"

Habölő

Textilhigiénia

Mosószerek

Öblítőszer

Fertőtlenítőszerek

Fehérítő folttisztító

Speciális "folttisztító"

Pelenkázóhelyiség-higiénia

Fertőtlenítőszerek

Törlőkendők

Kézhigiénia

Kézfertőtlenítők

Szappanadagolók

Személyhigiénia

Folyékony szappanok, habszappanok

Szappanadagolók

Kéztörlőpapírok

Kéztörlő adagolók

Toalettpapírok

Toalettpapír adagolók

Hulladékgyűjtők és szemeteszsákok

Higiéniai kiegészítők

Kézi adagolás

Vegyszeradagolás

Szappanadagolás

Tork

Tekercses kéztörlő adagolók

Tekercses kéztörlő papírok

Hajtogatott kéztörlő adagolók

Interfolded hajtogatású kéztörlő papírok

Hajtogatott kéztörlő adagolók

Hajtogatott kéztörlők

Mini belsőmag adagolású tekercses kéztörlő adagolók

Mini belsőmag adagolású kéztörlők

Belsőmag adagolású tekercses kéztörlő adagolók

Belsőmag adagolású tekercses kéztörlők

Jumbo tekercses toalettpapír adagolók

Jumbo tekercses toalettpapírok

Mini Jumbo tekercses toalettpapír adagolók

Mini Jumbo tekercses toalettpapírok

Hajtogatott toalettpapír adagolók

Hajtogatott toalettpapír

Kistekercses toalettpapír adagolók

Kistekercses toalettpapírok

Kompakt tekercses toalettpapír adagolók

Kompakt tekercses toalettpapírok

Folyékonyszappan adagolók

Folyékonyszappanok

Habszappan adagolók

Habszappanok

Illatosító adagolók

Illatosítók

Hulladékgyűjtők kéztörlő papírokhoz

Hulladékgyűjtő zsák

Hulladékgyűjtők kéztörlő papírokhoz

Hulladékgyűjtő zsák

Intim tasak tartó

Intim tasak

Mini hulladékgyűjtő és zsák

Kozmetikai kendő tartók

Kozmetikai kendők

Ülőketakaró tartó

Ülőketakaró

Vizsgálóasztal terítő tartó (C1 rendszer)

Vizsgálóasztal-terítők

Non-woven törlőkendők oldószeres tisztításhoz

Speciális törlőkendők (autóipar)

Speciális törlőkendők (finommechanika)

Speciális törlőkendők (épülettakarítás)

Törlőpapírok általános tisztításhoz

Adagolók ipari termékekhez

Tork Premium Textilutánzatú és Linstyle szalvéták

Tork Premium Textilutánzatú Dekorszalvéták

Tork Premium Extra Soft szalvéták

Tork Premium Extra Soft Dekorszalvéták

Tork Tissue szalvéták

Tork 1 rétegű papír szalvéták

Tork Tissue Dekorszalvéták

Tork Szervizszalvéták

Tork adagolós szalvéták

Tork koktélszalvéták

Szolgáltatások

Adagoló beüzemelés

Karbantartás

Tork

Szervizdíjak